Onze werkwijze

  1. Home
  2. Werkwijze

Cladding Partners zet hoog in op duurzaamheid.

Onze werkwijze

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is voor ons een vanzelfsprekendheid. Zowel in- als extern. Bij veel projecten is zowel de in- als externe planning in handen van Cladding. ‘Goed voorbereiden, goed voorbereiden en goed voorbereiden ’ is daarbij ons motto. Onze goed opgeleide en ervaren werkvoorbereiders verzorgen gedetailleerde tekeningen. Daarbij gebruikmakend van de modernste​ faciliteiten en onze uitgebreide digitale detailbibliotheek. Die tekeningen vormen een helder uitgangspunt voor ieder project.

Op de bouwplaats managen we het logistieke proces. Waar nodig zetten we vrachtauto’s, kranen en hoogwerkers in. Door gestructureerd te werken en moderne montagetechnieken toe te passen, daalt de faalkans en ligt onze bouwsnelheid hoog. De kwaliteit die we leveren, resulteert in tevreden opdrachtgevers. De basis voor het aangaan van relaties die – zo is onze ervaring – vaak verder reiken dan het strikt zakelijke. Tevredenheid is de belangrijkste voorwaarde voor duurzaam relatiebeheer. Want tevreden opdrachtgevers blijven trouw aan ons als leverancier. En hun tevredenheid resulteert in veel gevallen in mond tot mond reclame. Dat is onze bedrijfsfilosofie.

Veiligheid op eenzame hoogte.

De Cladsafe is nu verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden

Wenst u zich uit te schrijven van onze nieuwsbrief? Klik hier, vul uw e-mailadres in en uw gegevens worden direct verwijderd.