Alpentocht 2018

Op 22 spetember 2018 gaat Team Cladding de volgende uitdaging aan:

het beklimmen van de Mont Ventoux voor het goede doel CliniClowns

Altijd al een lach willen toveren op het gezicht van een ziek kind? doneer dan nu via

Team Cladding Donatie

Sponsoring Afrikaans Voetbal elftal

Alpe D' Huzes 2017

Bij Cladding Partners weten we wat het is om doelen te stellen, uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bedenken. Op 1 juni 2017 zijn wij een geweldige uitdaging aangegaan! We hebben geklommen, dit keer niet tegen gevels op maar tegen de berg der Bergen... de Alpe ‘d HuZes. Opgeven is dus voor ons ook geen optie! Het was de beklimming van ons leven en voor het leven van een ander. Het was een geweldige ervaring om hieraan mee te mogen doen.

Namens geheel Team Cladding willen wij hierbij alle mensen bedanken die een steentje hebben bijgedragen aan dit fantastische evenement.


Homeride 27 & 28 juni 2015

Op 27 & 28 Juni 2015 heeft Team Cladding meegedaan aan het evenement Homeride.​ Homeride is een evenement waarbij er in 24 uur 500 km gefietst wordt door Nederland voor het Ronald-McDonaldhuis. Deze editie hebben wij van Groningen naar Maastricht gereden voor het Ronald-McDonaldhuis zuidoost-Brabant. We zijn zelfs als eerste over de finish gekomen, maar het gaat natuurlijk om het bedrag van ruim €24.000,00 wat is opgehaald voor het goede doel. Alle sponsoren bedankt!

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden

Wenst u zich uit te schrijven van onze nieuwsbrief? Klik hier, vul uw e-mailadres in en uw gegevens worden direct verwijderd.