Over Cladding Partners

  1. Home
  2. Over ons

Over Cladding Partners

Cladding Partners is gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor dak- en gevelbekleding, dakbedekking, isolatie en lichtstraten. Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers in oplossingen voor dak en gevel. In het bijzonder voor de utiliteitsector, de agrarische sector en de industrie. De deskundigheid en inzet van onze engineers, werkvoorbereiders en montagelieden leidt steeds opnieuw tot hoogwaardige, eigentijdse en economisch verantwoorde projecten.

“Cladding Partners is een organisatie waarbij iedereen ertoe doet.”

Cladding Partners bv, opgericht in 1999, is een bedrijf met een platte organisatie waarin elk mens ertoe doet. Taken en bevoegdheden zijn helder verdeeld onder de werkvoorbereiders, projectleiders, tekenaars, monteurs, dakdekkers, administratieve krachten en directieleden.

De waardering die Cladding Partners oogst in de markt, danken we aan onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en partners. Zij vervullen met hun bevlogen aanpak immers een sleutelrol in het waarmaken van de kwaliteit die wij beloven. De medewerkers van Cladding luisteren, denken mee en staan open voor feedback. In de uitvoering van elk project is een van onze projectleiders de vaste contactpersoon. Want wij zijn ervan overtuigd dat korte lijnen en directe communicatie de effectiviteit van de projectuitvoering ten goede komen.

“Cladding Partners bedenkt, bouwt en behoudt.

Cladding Partners bedenkt, bouwt en behoudt. We hechten dan ook grote waarde aan het leveren van kwaliteit en duurzame oplossingen. We houden ons op de hoogte van innovaties. En ontwikkelen nieuwe producten. Omdat we zuinig zijn op onze medewerkers, is veiligheid op de bouwplaats een topprioriteit. Onze deelbereidheid en focus op kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en samenwerking verklaren dat Cladding op tal van wijzen is verankerd in maatschappelijke organisaties.

Veiligheid op eenzame hoogte.

De Cladsafe is nu verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden

Wenst u zich uit te schrijven van onze nieuwsbrief? Klik hier, vul uw e-mailadres in en uw gegevens worden direct verwijderd.