Cladding Partners is de innovatieve en creatieve partner in duurzame dak en gevel systemen.

Inspiratie

Naast dat wij een solide partner zijn in het detailleren (Revit 3D) en uitvoeren van complexe projecten, kunnen wij in een vroeg stadium van het ontwerp u ondersteunen met creatieve en innovatieve ideeën. Dit in combinatie met onze monsterruimte en de groots opgezette inspiratie gevel, kunnen wij u optimaal bedienen. Op deze gevel vindt u een breed scala aan aluminium, stalen en cementgebonden wandbeplating. Daarnaast biedt deze gevel u ook de mogelijkheid om uw eigen idee werkelijkheid te laten worden. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u geen keuze kunt maken aan de hand van een klein monsterplaatje. Door middel van deze gevel is het mogelijk vooraf te zien wat het esthetische eindresultaat wordt van uw wand, dak of façade gevel. Zo kunt u nog makkelijk aanpassingen en of verbeteringen aanbrengen en uw ontwerp optimaliseren. Maak een afspraak en laat u inspireren

Veiligheid op eenzame hoogte.

De Cladsafe is nu verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden

Wenst u zich uit te schrijven van onze nieuwsbrief? Klik hier, vul uw e-mailadres in en uw gegevens worden direct verwijderd.