Cladding Education

  1. Home
  2. Education

Cladding Education

Cladding Education is de montagetak binnen de Cladding Groep. Het doel van deze BV is het opleiden van jonge monteurs om “vergrijzing” binnen onze uitvoerende partijen enigszins tegen te gaan. Een belangrijk item in het kader van de continuïteit binnen de Cladding groep.

In 2013 zijn we gestart met het opleiden van jonge monteurs, en hebben inmiddels 8 monteurs in verschillende fase van hun opleiding. Onderdelen van de opleiding zijn niet alleen technisch. Ook veiligheid en goed burgerschap ( fatsoen ) worden behandeld in de opleiding.

Gemiddeld heeft Cladding Education 2 projecten simultaan lopen, waarbij de leerling monteurs praktijkervaring opdoen van onze leermeesters “on site”. Cladding Education heeft inmiddels al meerdere projecten afgerond, tot volle tevredenheid van de klant. Met Cladding Education wordt er een belangrijke stap gezet voor ons bedrijf op de lange termijn!

Veiligheid op eenzame hoogte.

De Cladsafe is nu verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden

Wenst u zich uit te schrijven van onze nieuwsbrief? Klik hier, vul uw e-mailadres in en uw gegevens worden direct verwijderd.