Blog

Wat gebeurt er allemaal bij Cladding? Lees het hier in onze blog.

Neem contact op
 1. Cladding ondertekent sponsorcontract

  24 september 2021

  De komende drie jaar sponsort Team Cladding Partners Rennersclub Jan van Arckel. Ons team wil zich met name inzetten voor een goede jeugdopleiding voor wielrenjeugd.

  Lees meer
 2. Cladding overmeestert de Marmotte!

  08 september 2021

  They did it! Afgelopen zaterdag hebben 7 man van Team Cladding de Marmotte route uitgefietst!

  Lees meer
 3. Nieuwe fitness Cladding Partners

  10 juni 2021

  Enkele maanden geleden kwam de directie met het idee om de huidige fitness van Cladding uit te breiden. Waar voorheen eerst spinfietsen en een loopband stonden, staat nu een volwaardige fitness. Na de verbouwing moest er nog heel even gewacht worden met het gebruik van deze ruimte. Coronamaatregelen moesten uiteraard nageleefd worden.

  Lees meer
 4. Cladding fietst mee voor Bart en Tijn

  24 maart 2021

  Afgelopen zondag, de tweede lentedag van 2021, stapten enkele collega’s van ons op de fiets om deel te nemen aan de Bart en Tijn Ride in Roosendaal. Jaarlijks wordt deze fietstocht georganiseerd om de strijd tegen stofwisselingsziekten te steunen.

  Lees meer
 5. New Talent!

  22 januari 2021

  Ontmoet de drie nieuwe, jonge mannen die team Cladding het afgelopen half jaar hebben versterkt! Dylan (werkvoorbereider), Jelco (medewerker Cladding Safety and Maintenance) en Martijn (tekenaar) bezochten vorige week het werk Strago Elektro van Staton Bouw. Zij vertelden ons over hun werkzaamheden, hun eerste indruk en waarom zij het werk bij Cladding Partner zo leuk vinden.

  Lees meer
 6. Get Dressed for 2021

  04 januari 2021

  2021! Om te beginnen wensen wij jullie allemaal een gelukkig, gezond en succesvol (werk)jaar toe. Nadat wij een week onze deuren hebben gesloten zijn wij vandaag weer klaar om panden te voorzien van het perfecte jasje.

  Lees meer
 7. Opgeleverd! Finesse 's Hertogenbosch

  06 oktober 2020

  Deze maand was hij al te vinden in het vakblad Industriebouw. Zij noemde het pand een 'Architectonisch hoogstandje'. En wij? Wij kunnen onszelf daar wel in vinden.

  Lees meer
 8. Klaar voor het najaar?

  06 oktober 2020

  Het is alweer oktober! Tijd voor onze veiligheid- en onderhoudstak, Cladding Safety and Maintenance, u de volgende vraag te laten stellen: Is uw pand klaar voor het de koude, natte wintermaanden?

  Lees meer
 9. Cladding levert totaaloplossing voor nieuwbouwproject

  06 augustus 2020

  Voor het nieuwbouwproject Foodeq is team Cladding afgereisd naar Steenbergen om hier in opdracht van bouwbedrijf Vrolijk aan de slag te gaan met de dak- en gevelbekleding.

  Lees meer

ready to get dressed for success?