Alpe D' Huzes 2017

Bij Cladding Partners weten we wat het is om doelen te stellen, uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bedenken. In 2017 gaan we een geweldige uitdaging aan! We gaan klimmen, dit keer niet tegen gevels op maar tegen de berg der Bergen... de Alpe ‘d HuZes. We zijn nu al volop in training om de top op 1 juni 2017 collectief te halen. Opgeven is dus voor ons ook geen optie! Het is de beklimming van ons leven en voor het leven van een ander. Helaas hebben wij binnen onze organisatie van dichtbij te maken (gehad) met de vreselijke ziekte. Iedereen weet wat deze ziekte met de mens doet en daarom wensen wij als bedrijf ons sportieve steentje bij te dragen.

We zouden het top vinden als u ons steunt om een fantastisch bedrag bij elkaar te fietsen. Dat kan heel makkelijk via:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/claddingpartners

Homeride 27 & 28 juni 2015

Op 27 & 28 Juni 2015 heeft Team Cladding meegedaan aan het evenement Homeride.​ Homeride is een evenement waarbij er in 24 uur 500 km gefietst wordt door Nederland voor het Ronald-McDonaldhuis. Deze editie hebben wij van Groningen naar Maastricht gereden voor het Ronald-McDonaldhuis zuidoost-Brabant. We zijn zelfs als eerste over de finish gekomen, maar het gaat natuurlijk om het bedrag van ruim €24.000,00 wat is opgehaald voor het goede doel. Alle sponsoren bedankt!

Veiligheid op eenzame hoogte.

De Cladsafe is nu verkrijgbaar

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Hoort u graag over nieuwe ontwikkelingen, lopende en/of afgeronde projecten rondom Cladding Partners? Wilt u tevens op de hoogte gehouden worden van evenementen en sponsoractiviteiten? Voer uw gegevens in en u ontvangt de nieuwsbrief van Cladding Partners.

Verzenden